Önkéntes tábor Kenyában

Képek és beszámolók a Van egy téglám Kenyában projekt önkéntes táboráról.

2011. augusztus 12., péntek

RETRO2: Az utazás

2011. augusztus 6. szombat, 18:20
Kenya, are you ready? We're comin!

2011. augusztus 7. vasárnap, 23.42
Isztambul ... a policok Mini Cooperrel és Nissanokkal járnak a főtéren ... és az ablakokból vedreken emelik fel a narancslevet ... furcsa ... és a sok ember az nem kifejezés :)... a bárányos kebab finom volt:) ... vagány a hotel :D ... holnap reggel megint várost nézünk (Jozsó)

2011. augusztus 10. szerda, 10:44
Nairobi buszállomás ... várjuk a buszt ami kivisz a szigetre ... már vagy 4 órája mind érkezik csak meg nincs itt :P... láttunk egy taxit amin azt írja hogy Airforce 1 :)) és egy csavi tolta a szekeret egy Freedom Fighters nr 12 táblával :)) ... nagyon vicces és fura minden ... Mindenki bámul ... egy bog fehér ember a 10 milliós lakosú néger városban :P (Jozsó)
2011. augusztus 11. csütörtök, 18:44
Gyors helyzetjelentés tegnap estéről: 11 órányi buszozás után megérkezünk a Viktória tó partjára, vár egy jó öreg motorcsónak és két harcedzett fekete, akiket a sötétben csak a hangjuk alapján lehet beazonosítani. Beülünk mind a 16on+csomagok, nekivágunk a nagy víznek. Félúton az egyik Kárón sűrűn merengetni kezdi az egyre gyarapodó vizet a csónak aljából. Semmi pánik, megyünk tovább, öreg a jármű. A távolban feltűnik néhány vízilóárnyék. No problem. Egy órányi út után kikötünk, vár Mr. Okomo, két felesége, és számos hozzátartozója. Mondják, hogy sit down, dont worry. Szép sorban kipakolják az összes csomagjainkat, mi közben ülünk, mint a fehérek általában. A feleségek szépen a fejükre veszik a zsákjainkat, s nekiindulnak a hegynek. Hakuna matata. (Ábel)
2011. augusztus 12. péntek, 17:44
Tegnap ilyenkor: ülök egy ehhez hasonló netkávézóban, bejön Francis (a tulaj) egy sötét arcú, de jókedvű barátja, kezet fogunk. Én: Hello, I'm Ábel. Ő: Hello, I'm fine. Itt a hakuna matata tényleg alapállapot. (Ábel)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Most mar barki irhat, nem csak regisztralt tagok...

Related Posts with Thumbnails