Önkéntes tábor Kenyában

Képek és beszámolók a Van egy téglám Kenyában projekt önkéntes táboráról.

2010. június 29., kedd

A londoni reptér és az illetékes angyal

Két rohanás közepette felléptem a netre, hogy nézzem meg a leveleim, és éppen akkor küldött Balázs egy SOS levelet, miszerint beragadt a londoni reptérre (Heathrow), mert azt hitte, hogy van még húsz euró a kártyáján, de közben úgy tűnik, nincs. És még a létező tízet sem adja ki a fösvény automata... Szóval írta, hogy ha valaki olvassa a családból, küldjön neki egy kis segélyt!!!

Gyorsan felléptem a mess-re, és váltottunk néhány hirtelen és mélyenszántó szót, hogy van-e ennivalója (van még rusingai "fánkó", azt mondta, azzal kihúzza holnapig), mennyi ideje van a internet előtt (néhány perc), hogy történt a pénz-csőd... A "macskakaparással" firkantott válaszok egy kis időre elakadtak, majd egy döbbent sort írt Balázs: "Huhh, az előbb valaki húsz fontot nyomott a kezembe..." Az illető angyal éppen egy reptéri illetékes személyében nyújtotta a gyors-segélyt. Valószínűleg feltűnt neki a fel-le koslató reptérbe szorult féreg... Aki közben arról érdeklődött egy-két embertől, hogy hogyan lehet gyalog bejutni Londonba?

Szóval a mennyei posta gyorsabb, mint a banki átutalás (mert közben mi is akcióba léptünk már, apa, Isti-tesó ugrott...)

Balázs tehát bemegy egy picit Londonba, majd éjszakára vissza. A repülőtéren alszik, mármint a váróteremben, és holnap érkezik Kolozsvárra a déli órákban!!! Alig várjuk!!!

Bejegyezte: Krisztina-tesó:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Most mar barki irhat, nem csak regisztralt tagok...

Related Posts with Thumbnails